Training op maat

Voor wie?

Teammanagers en teams.

Resultaat

Dat is nu nog niet te zeggen. Wellicht een positief resultaat!  

Inhoud

Wat voor al mijn trainingen geldt, daar zal ik ook naar streven in een training op maat: een training waarin men leert door te doen. 

Theorie wordt afgewisseld met illustratiespel, om zo bepaalde situaties te verduidelijken. Alle deelnemers worden actief betrokken in een ongedwongen sfeer. We zullen met ingebrachte casuïstiek aan de slag gaan. Praktijksituaties van de deelnemers worden nagespeeld middels rollenspel. Er wordt rekening gehouden met het persoonlijke leerdoel van de deelnemers en er wordt gekeken naar de kracht van elk individu. Het spel wordt realistisch gebracht door de trainer/acteur waardoor het leermoment van de deelnemer zo groot mogelijk is. 

“Leren door te doen” is effectief, tegelijkertijd vaak spannend voor de deelnemers. Om een training succesvol te laten verlopen, is het belangrijk dat deelnemers zich op hun gemak voelen. Dit staat bij Annette dan ook hoog in het vaandel. De dag zal geleid worden vanuit een positief standpunt en op een veilige manier.

Deelnemers krijgen voldoende handvatten mee naar huis om het geleerde direct in de praktijk toe te passen.

Duur

In overleg.

Aantal deelnemers

In overleg.

Locatie

Soms is het prettig om een training op een andere locatie te volgen dan in de eigen werkomgeving. De Vierde Wand kan, indien gewenst, alle zorg uit handen nemen en een mooie, ruime zaal regelen in Geldrop, eventueel met lunch.

Meer informatie

Mocht u belangstelling hebben voor een training op maat, aarzel niet en neem contact op via de mail of telefoon.