Overzicht trainingen


“Ik zoek een leuk team-uitje, iets ludieks, om ze dichterbij elkaar te brengen.”

Een Team-dag van De Vierde Wand is wellicht anders dan dat je gewend bent. Een dagdeel (ochtend of middag) samen aan de slag met een toneelworkshop. Op een zeer laagdrempelige manier een andere kant van jezelf laten zien, nieuwe kwaliteiten ontdekken, jezelf en elkaar verrassen en vooral heel veel plezier hebben. Een leuke manier om het team dichterbij elkaar te brengen

Aansluitend kun je ervoor kiezen om de bijeenkomst feestelijk af te sluiten met een lunch of diner bij je favoriete restaurant. 

Wedden dat iedereen de volgende dag met een vrolijke grijns op het werk verschijnt? 

meer informatie


Training op maat


Voor teammanagers en teams

“Ik wil mijn team een positieve boost geven en tegelijkertijd iets leren.

Het kan zijn dat je iets zoekt voor je bedrijf, voor je team, waarmee je aan de slag wilt. Liefst spelenderwijs. Vanuit een thema, wat jij belangrijk vindt. Je wil je medewerkers iets meegeven, zonder belerend te zijn maar juist in een open en ontspannen setting waarin iedereen zich veilig voelt en respectvol met elkaar om gaat. 

Wil je hierover sparren? Aarzel niet en neem contact op. We kunnen geheel vrijblijvend met elkaar in gesprek gaan. Samen zoeken naar hetgeen je nodig hebt om je medewerkers verder op weg te helpen, de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Wie weet kan De Vierde Wand iets voor je betekenen.  

meer informatie