Feedback geven en ontvangen

Voor wie?

Teammanagers en teams.

Resultaat

Na de training "Feedback geven en ontvangen" zullen de deelnemers elkaar anders aanspreken op gedrag en werkwijze. Ze zullen op een eerlijke en effectieve manier feedback kunnen geven aan - en ontvangen van elkaar.  De samenwerking op de afdeling zal verbeteren en daarmee het werkplezier vergroten

Inhoud

Er komen zaken aan bod als complimenteren, feedback ontvangen, inzicht krijgen in gedrag en manier van communiceren, het effect van reflecteren, leren omgaan met lastige gesprekssituaties en feedback geven op een effectieve manier. Theorie van het 4G-model wordt afgewisseld met illustratiespel, om het effect van bepaald type gedrag en manier van communiceren te verduidelijken.  Alle deelnemers worden er actief bij betrokken in een ongedwongen sfeer. De bevindingen worden plenair besproken.  Deelnemers krijgen voldoende handvatten mee naar huis om het geleerde direct in de praktijk toe te passen.

Tevens worden hun praktijkervaringen besproken. We zullen met ingebrachte casuïstiek aan de slag gaan. Praktijksituaties van de deelnemers worden nagespeeld middels rollenspel. Er wordt rekening gehouden met het persoonlijke leerdoel van de deelnemers en er wordt gekeken naar de kracht van elk individu. Het spel wordt realistisch gebracht door de trainer/acteur waardoor het leermoment van de deelnemer zo groot mogelijk is. 

“Leren door te doen” is effectief, tegelijkertijd vaak spannend voor de deelnemers. Om een training succesvol te laten verlopen, is het belangrijk dat deelnemers zich op hun gemak voelen. Dit staat bij Annette dan ook hoog in het vaandel. De dag zal geleid worden vanuit een positief standpunt en op een veilige manier.

Duur

Eén dag (van 9.00 uur tot 17.00 uur).

Aantal deelnemers

Minimaal 6 en maximaal 10 personen.

Locatie

Soms is het prettig om een training op een andere locatie te volgen dan in de eigen werkomgeving. De Vierde Wand kan, indien gewenst, alle zorg uit handen nemen en een mooie, ruime zaal regelen in Geldrop, eventueel met lunch.

Meer informatie

Mocht u belangstelling hebben voor deze training, aarzel niet en neem contact op via de mail of telefoon.