Even voorstellen...

Mijn naam is Annette Tol en ik ben trainer en trainingsacteur. 

Sinds 2003 heb ik van mijn passie, theater maken, mijn werk gemaakt. Eerst in de rol van dramadocent en regisseur. Sinds 2010 werk ik als professioneel trainingsacteur en co-trainer voor diverse opdrachtgevers. Daarna was het voor mij een logische stap om zelf trainingen te geven. Ik doe dit met volledige toewijding, enthousiasme en plezier!

Een groep aansturen doe ik altijd op een positieve manier. Mede door mijn regie-ervaring, ben ik gewend om mensen te observeren, te zoeken naar de kracht van een individu of van een team om zo het beste uit iemand naar boven te halen. Deelnemers krijgen de ruimte om te leren. Ik geef feedback op een eerlijke en positieve manier door altijd een onzichtbare hand op iemands schouder te leggen.

Tijdens mijn trainingen maak ik gebruik van theaterspel. Ik laat gesprekstechnieken en gedrag zien in mijn spel, theorieën pas ik toe in een monoloog ter illustratie en/of rollenspel met de deelnemers, om er vervolgens over in gesprek te gaan. Ik geef tips en handvatten die de deelnemers direct kunnen toepassen. 

Ik train en speel naar het leerdoel van de training en van de deelnemer. Ik lever naturelspel om de realiteit zo goed mogelijk weer te geven en het leermoment van de deelnemers te vergroten. Ik heb een groot empathisch vermogen. Tijdens het spelen observeer ik de deelnemer en geef feedback tijdens het spelen vanuit mijn rol en na afloop als de trainer. 

Wil je meer weten over mijn trainingen? Of zoek je een trainingsacteur? Aarzel niet en neem contact met me op.  We kunnen altijd vrijblijvend in gesprek gaan. Stuur een mail naar: info@devierdewand.com

Hartelijke groet!

Annette